با گارانتی کیفیت و اصالت
برای تمامی خرید های شما
پرداخت از درگاه امن بانکی
به تمامی شهرهای ایران
فیلتر درایر چیست؟
طراحی سیستم های تبریدی و ساختمان کمپرسورها به گونهای است که با ورود ذرات آلوده کننده و همچنین آب، صدماتی به دستگاه وارد خواهد شد. در صنعت برای این جلوگیری از صدمه دیدن دستگاه، از فیلتر درایر استفاده می شود. این قطعه جاذب رطوبت بوده و می تواند رطوبت موجود در خط لوله را پیش از ورود به کمپرسور، جذب کند. این قطعه معمولا قبل از لوله مویین یا شیر انبساط نصب میشود. البته از فیلتر درایر می توان در بخش مکش یا “ساکشن” نیز استفاده کرد. این قطعه معمولاً به صورت عمودی و بر روی ورودی ساکشن کمپرسور نصب میشود. همانطور که اشاره شد، وظیفۀ اصلی فیلتر درایرها، جذب رطوبت مبرد پیش از ورود به کمپرسور است. دلیل این کار حساسیت کمپرسور نسبت به آب است. ورود آب به کمپرسور میتواند به قطعات داینامیک آن آسیب وارد کند. همچنین رطوبت میتواند باعث جذب روغن کمپرسور شده و کارایی آن را کاهش دهد. ضمن اینکه رطوبت ممکن است با عناصر شیمیایی روغن کمپرسور یا مبرد وارد واکنش شده و موجب تولید اسیدهای قوی و ضعیف شود؛ این اسیدها میتوانند در قطعات کمپرسور ایجاد خردگی کنند. درواقع از فیلتر درایر به عنوان یک جاذب رطوبت در سیستم استفاده می شود. ضمن اینکه علاوه بر حذف کردن عامل رطوبت در خط لوله، این محصول ذرات رسوبزا را نیز از سیستم حذف خواهد کرد.
فیلتر درایر ها انواع متفاوتی دارند که هر کدام کاربرد متفاوتی داشته و به منظوری خاص مورد استفاده قرار میگیرند. اغلب فیلتر درایرها بصورت یک طرفه طراحی میگردند. بدین معنا که در زمان نصب باید در جهت مشخصی روی خط لوله سوار شوند. در غیر این صورت، عملکرد آن مختل شده و رطوبت سیال مبرد را جذب نخواهد کرد. البته امروزه برخی از این قطعات به صورت دو جهته نیز طراحی می شوند.
انواع دیگری که برای فیلتر درایر ها مورد استفاده قرار می گیرد، بعضی از موادی که در ساخت آن مورد استفاده قرار می گیرند و جاذب رطوبت به حساب می آیند. این دسته عبارت است از :
آلومینای فعال شده
سیلیکا ژل
سولفات کلسیم
آلومینا ژل
شبکۀ طراحی شده توری شکل در ابعاد مولکولی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.